BISTRO

Bistro åben: 1 apr. til 31 okt.

i Højsæson uge 26 til 34
er Bistroen kun åben
for pladsens gæster

BISTRO KØKKEN

Køkken åben: kl. 18 til kl. 20

Mad skal bestilles inden kl. 16

Mandag:  Køkken Lukket
Tirsdag:  Æggekage Menu
Onsdag:  Britt's Pølsebiks
Torsdag:  Tommy's Herregårdsbøf
Fredag:  Æggekage Menu
Lørdag:  Grill aften
Søndag:  Køkken Lukket

BISTROBAR

Mødested for glade Campister
Nærvær og hyggelig snak
Best old Country Music

ØL - Vand - Vin og enkelte Drinks

Snackbox med hjemmelavet dip

Snackbox m/dip Pris kun 25,-

BISTROBAR ÅBEN

Alle dage i

Højsæson + Helligdage

Mandag:  kl. 15 til 17
Tirsdag:  kl. 15 til 17
Onsdag:  kl. 15 til 17
Torsdag:  kl. 15 til 17
Fredag:  kl. 15 til 17
Lørdag:  kl. 15 til 17
Søndag:  kl. 15 til 17

Udenfor Højsæson har vi begrænsede menuer

Bistro Menuer og Åbningstider kan ændres ved Arrangement

Hver tirsdag og fredag

Æggekage Menu

Pris 169,- pr. pers. (min. 2 pers.)

Fynsk Æggekage m/stegt Flæsk

Tomat, Agurk, Purløg, Bacon
Sprødstegt Flæsk
Hjemmelavet Rødbederelish
Hjemmelavet Sennep
Lunt Rugbrød med smør
Ketchup
Soya sauce

ÆGGEKAGE TAG-SELV

Hjemmelavet Rødbederelish, Hjemmelavet Sennep, Lunt Rugbrød med smør, Ketchup, Soya sauce

Hver onsdag

Britt's Pølsebiks

 Pølsebiks af sønderjyske guldvinder pølser med salat, Bacon, bløde Løg, Krydderkartofler, Ketchup, Creme Fraiche Dressing, Rugbrød

Pris 139,-

Hver torsdag

Tommy's Herregårdsbøf

Grillet 300g saftig Hakkebøf med Bacon og bløde løg, Krydderkartofler, Bearnaisesauce, Ærter, Hjemmelavet Rødbederelish

Pris 149,-

Hver lørdag

Grill aften All-you-can-eat!

Lækker grillmad (Byg selv Burger), Grillet Hakkebøf, Guldvinder pølser, Spicy Kylling, Lækre Spansk Bacon, BBQ American Spareribs, Salat, Krydderkartofler, Bearnaisesouce, Hjemmelavet Rødbederelish, Drueagurk, Hvidløgsolie, Burgerboller, Chips, Ketchup, Creme Fraiche Dressing, Soya sauce

Pris 169,-

Udenfor Højsæson har vi begrænsede menuer

Bistro Menuer og Åbningstider kan ændres ved Arrangement

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster og priser, samt udsolgte varer

Bistro
Arrangementer 2025

DATO / TID ARRANGEMENT PRIS  V/B
fredag 18/4 kl. 13 

Påske ophold - Påskefrokost langfredag

Påskefrokost med countrymusik og dans Menu: Sild, karrysalat, Æg og rejer, Fiskefilet, Hønsesalat, Sprød Flæskesteg m/rødkål, Frikadeller m/rødbederelish, Lun Leverpostej med bacon og Champignon, Ost og brie og tyttebær, Krydderkartofler, Ketchup, Mayo m.m. Kaffe og småkager. Tilmelding nødvendig

 149,- / 99,-
  

 

 

 
lørdag 17/5 kl. 18 

Før Kristi ophold - Stegt Flæsk med Persillesovs, Kogte kartofler, Hjemmelavet rødbederelish, Hjemmelavet sennep. Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
  

 

 

 
lørdag 31/5 kl. 18 

Kr. Himmelfart ophold - Vildtstegt nakkesteg, Rødkål, Kryderkartofler, Tyttebær, Chips m.m.

All-you-can-eat! Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
  

 

 

 
lørdag 7/6 kl. 18 

Pinse ophold - Pinsefest Helstegt Pattegris - All-you-can-eat! Flødekartofler, Salat, Kryderkartofler, Tyttebær, Chips m.m. - Egen Musik og Dans. Tilmelding nødvendig

 

179,- / 99,-
  

 

 

 
mandag 23/6 kl. 18:00 

Sankt Hans Aften - En hyggelig aften med bål, Alle er velkommen - Bålet tændes ca. kl. 19:30. Vi synger Midsommervisen. (Husk varmt tøj). American BBQ Ribs Tilbehør: Flødekartofler, Salat, Dressing. Øl - Vand og Vin til fornuftige priser. Tilmelding nødvendig

 

129,-
  

 

 

 

UGE: 28 - lørdag 12/7 kl. 18

 

CountryBurger - Byg selv - Byg din egen Country Burger med grillet Okse hakkebøf og hjemmelavet brun sovs. Musik og Dans med egen CountryMusik. Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
  

 

 

 
UGE: 29 - lørdag 19/7 kl. 18 

CountryBurger - Byg selv - Byg din egen Country Burger med grillet Okse hakkebøf og hjemmelavet brun sovs. Musik og Dans med egen CountryMusik. Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
  

 

 

 
UGE: 30 - lørdag 26/7 kl. 18 

CountryBurger - Byg selv - Byg din egen Country Burger med grillet Okse hakkebøf og hjemmelavet brun sovs. Musik og Dans med egen CountryMusik. Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
  

 

 

 
UGE: 42 - fredag 17/10 kl. 18 

Efterårsmenu med Stegt Flæsk med Persillesovs, Kogte kartofler, Hjemmelavet rødbederelish, Hjemmelavet sennep. Tilmelding nødvendig

 

139,- / 99,-
TILMELD ARRANGEMENT